Esol Banner
ΕΣΠΑ

GlobalCert Νέα και Ανακοινώσεις

November 2021
ΧΟΡΗΓΙΑ

ΚΑΕ Λαύριο - Megabolt

Η ΚΑΕ Λαύριο - Megabolt ανακοινώνει τη χορηγική συνεργασία με τον Κορυφαίο Ελληνικό Φορέα Πιστοποίησης GlobalCert, αποκλειστικό αντιπρόσωπο του NOCN Πιστοποιητικού Αγγλικών με Παγκόσμια Αναγνώριση.

November 2021
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Παρουσίαση LEVEL 7 TESOL

Teaching English to Speakers of Other Languages

Πιστοποίηση

από το Ε.ΣΥ.Δ. – Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης

με Παγκόσμια Αναγνώριση

October 2021
VOUCHER

Voucher 30-49

Η δυναμική πορεία της GlobalCert σε διεθνές επίπεδο, με οδηγό την εμπειρία και τη διορατικότητα, κατανοεί σε βάθος τις ανάγκες της επιχείρησής σας για το πρόγραμμα Voucher 30-49 και σας παρέχει όλες τις πιστοποιήσεις των επαγγελματικών αντικειμένων κατά ΕΛΟΤ/ΕΝ ISO: 17024, καθώς και τις Πιστοποιήσεις κατά ΕΛΟΤ/ΕΝ ISO: 17021 (ISO:9001- ISO:27001- ISO:27701).

June 2021
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Το UCAS καλωσορίζει το NOCN Level 3 Certificate in ESOL International (C2)

Το NOCN Level 3 Certificate in ESOL International (C2) συμπεριλαμβάνεται πλέον στην επίσημη λίστα του UCAS που εκδόθηκε τον Μάϊο του 2021 και αφορά στην Ακαδημαϊκή χρονιά 2022-23.

April 2021
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Παγκόσμια πρώτη η GlobalCert έδωσε λύση σε χιλιάδες υποψήφιους

Παγκόσμια πρώτη η GlobalCert έδωσε λύση σε χιλιάδες υποψήφιους στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, διεξάγοντας τις NOCN ESOL International εξετάσεις αγγλικών, Online για κάθε υποψήφιο κάτω από αυστηρές διαδικασίες επιτήρησης, με θριαμβευτική επιτυχία.

September 2020
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Digital Productivity Skills - Αποκλειστικά με την GlobalCert

Ο Διεθνής Φορέας Πιστοποίησης Ανθρωπίνου Δυναμικού GlobalCert συνεχίζει την ανοδική του πορεία και δημιουργεί για εσάς μια νέα επαγγελματική προοπτική.

September 2020
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

NOCN ESOL Computer Based Exams - CBE

Η GlobalCert καλωσορίζει τη νέα εκπαιδευτική χρονιά και σας παρουσιάζει το νέο διεθνές απόκτημά της, NOCN ESOL CBE International, το 1ο πιστοποιητικό Αγγλικής Γλώσσας.

July 2020
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ενημέρωση GLOBALCERT για Κοινωφελή Προγράμματα

Ο Φορέας Πιστοποίησης Ανθρωπίνου Δυναμικού GlobalCert με διαρκή παρουσία και ανταπόκριση στα δρώμενα των επιδοτούμενων προγραμμάτων της εκπαιδευτικής κοινότητας, σας στηρίζει με συνέπεια και επαγγελματισμό, προσφέροντας λύσεις και ευκαιρίες για την ανάπτυξη των εκπαιδευτικών σας οργανισμών.

June 2020
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Δώστε Κύρος στα Εκπαιδευτικά σας Προγράμματα

Ο Κορυφαίος φορέας πιστοποίησης, GlobalCert σε συνεργασία με το NOCN (National Open College Network), έναν από τους μεγαλύτερους Βρετανικούς Φορείς Πιστοποίησης με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να πρωτοτυπήσετε και να αναβαθμίσετε τα εκπαιδευτικά σας προγράμματα δίνοντας επιπλέον κύρος και αξία στο εκπαιδευτικό σας έργο.

June 2020
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Ενημέρωση GLOBALCERT

Η GlobalCert σε συνεργασία με την Ariston Psychometrics σας δίνουν τη δυνατότητα να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες προσφέροντας στους μαθητές και σπουδαστές σας ουσιαστική βοήθεια στην εκπαιδευτική-μαθησιακή διαδικασία αλλά και στην επαγγελματική τους κατεύθυνση.

June 2020
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Online Proctoring Εξετάσεις από την GlobalCert

Ο κόσμος μας αλλάζει... και το μέλλον προστάζει να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να γίνουμε αρωγοί της ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο.

January 2020
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Νέες Επαγγελματικές Προοπτικές

Η GlobalCert και η Ariston Psychometrics ενώνουν τις δυνάμεις τους με κοινό στόχο και όραμα την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

December 2019
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Πιστοποιήσεις Συμβούλων Ariston

Η GlobalCert σε συνεργασία με την Ariston Psychometrics σας δίνουν τη δυνατότητα να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες προσφέροντας στους μαθητές και σπουδαστές σας ουσιαστική βοήθεια στην εκπαιδευτική-μαθησιακή διαδικασία αλλά και στην επαγγελματική τους κατεύθυνση.

December 2019
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εξ' αποστάσεως Σεμινάριο

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

May 2019
ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

Εκπαιδευτική Ρομποτική

Η διάρκεια του Εκπαιδευτικού μας προγράμματος είναι 20 ώρες:

May 2019
ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

Πρόγραμμα Ρομποτικής της GlobalCert

Η GlobalCert παρέχει σε σχολεία κάθε βαθμίδας, εκπαιδευτικά ιδρύματα και οργανισμούς τη δυνατότητα να εντάξουν μαθητές από 6 ετών και σπουδαστές στο πρόγραμμά ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

May 2019
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ενημέρωση Παροχής Υπηρεσιών

Globalcert, Licensing, ISO 9001:2015, ISO 27001, ISO 29990, EΛΟT 1435, Πιστοποίηση Συμβουλευτικής, Test Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Φάκελο Συμμόρφωσης GDPR

December 2018
ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Εκδήλωση - Παρουσίαση νέων πιστοποιήσεων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε η GLOBAL CERT , την Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2018, στην κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου King George - A luxury collection hotel (Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία), που ως στόχο είχε την ενημέρωση για τις νέες πιστοποιήσεις μέσω ΕΣΥΔ.

December 2018
ΝΕΑ

Συνεργασία της GlobalCert με το Στρατό (ΣΠΗΥ)

Η GlobalCert, αναγνωρισμένος Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού, με συνεχή και εδραιωμένη παρουσία στο χώρο της πιστοποίησης προσόντων φυσικών προσώπων και η Σχολή Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Στρατού (ΣΠΗΥ) σύναψαν συμφωνία συνεργασίας για την Χορήγηση Πιστοποίησης Βασικών Δεξιοτήτων Χρήσης Η/Υ σε Οπλίτες Θητείας.

October 2018
ΝΕΑ

Νεα δεδομένα στην αδειοδότηση των ΙΕΚ, ΚΔΒΜ 1 & 2

Σας ενημερώσουμε για την νέα Υπουργική Απόφαση η οποία αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από 1η/1/2019 και αφορά τα Κ.Δ.Β.Μ. 1, Κ.Δ.Β.Μ. 2 και τα Ι.Ε.Κ.

Ιδιαίτερη δε σημασία εχει η καταληκτική ημερομηνια της 31-10-2018

September 2018
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Νέες Πιστοποιήσεις ΕΣΥΔ

Η GlobalCert είναι Διαπιστευμένος φορέας από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) και παρέχει πιστοποιήσεις σε 53 ειδικότητες σε 10 τομείς της αγοράς, καθιστώντας την ως έναν κορυφαίο Φορέα Πιστοποίησης Ανθρωπίνου Δυναμικού στην Ελλάδα.

September 2018
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Yπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων

Η GlobalCert υποστηρίζοντας το έργο σας και διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα και την αξιοπιστία της, ανταποκρίνεται ενεργά και αποτελεσματικά στις εξελίξεις και προκλήσεις της αγοράς.

September 2018
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Σχεδιάστε το Ψηφιακό σας Βήμα μαζί μας

Η GlobalCert, ένας κορυφαίος οργανισμός με εξειδίκευση στην πιστοποίηση έχει δημιουργήσει ισχυρές συνεργασίες στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών με σκοπό την υποστήριξη και ανάπτυξη του έργου σας.

August 2018
ΝΕΑ

Νέο λογότυπο της GlobalCert

Το 2018 αποτελεί ορόσημο για την Global Cert. Με νέα προγράμματα, διαπιστεύσεις και διεθνείς συνεργασίες, η Global Cert με σαφέστατο προσανατολισμό στο μέλλον και στόχο τη διεθνή αναγνώριση αλλά και τη δημιουργία νέων πιστοποιήσεων & προϊόντων, δεν μπορεί παρά να δημιουργήσει ένα νέο λογότυπο που να αντικατοπτρίζει την ανάπτυξη και τα σχέδια της για νέες προοπτικές.

x

Τι θέλετε να αναζητήσετε;