Esol Banner

Greece 2.0

Η δράση «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες»

υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Ενημέρωση GLOBALCERT

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΝ

Αγαπητοί μας Συνεργάτες,

Η GlobalCert σε συνεργασία με την Ariston Psychometrics σας δίνουν τη δυνατότητα να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες προσφέροντας στους μαθητές και σπουδαστές σας ουσιαστική βοήθεια στην εκπαιδευτική-μαθησιακή διαδικασία αλλά και στην επαγγελματική τους κατεύθυνση.

Κατόπιν αυξημένου ενδιαφέροντός σας, για την εκπαίδευση πιστοποιημένων συμβούλων ΑΡΙΣΤΟΝ:

 

Πιστοποιημένος Σύμβουλος
Επαγγελματικού Προσανατολισμού
Άριστον

Πιστοποιημένος Σύμβουλος
Μαθησιακού Προφίλ
Άριστον

με δυνατότητα εξ΄αποστάσεως παρακολούθηση και πιστοποίηση, ορίζετε νέα εκπαιδευτική συνάντηση για τον μήνα Ιούνιο - Ιούλιο 2020 σε ώρες που θα καθοριστούν άμεσα και ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η παρακολούθηση διεξάγεται ή Σάββατο ή Κυριακή και η διάρκειά της είναι 8 ώρες.

Για την εύρυθμη λειτουργία της εξ΄αποστάσως εκπαίδευσης παρακαλούμε δηλώστε μας έως και την Τετάρτη 17/6 την διαθεσιμότητά σας και τις ημερομηνίες του Ιουνίου ή Ιουλίου που σας ενδιαφέρουν.

Για να δείτε όλη την πληροφόρηση για τα ΑΡΙΣΤΟΝ τεστ καθώς και τα πλεονεκτήματα που θα έχετε ως πιστοποιημένοι σύμβουλοι της ΑΡΙΣΤΟΝ από τον Βρετανικό Φορέα Πιστοποίησης NOCN, κάντε κλικ εδώ.

Ετσι λοιπόν θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο η καλοκαιρινή περίοδος, ώστε να υποδεχτείτε το νέο εκπαιδευτικό έτος με ένα αξιόλογο και απαραίτητο προϊόν που θα αποτελέσει παράλληλα και μία νέα επαγγελματική για εσάς δραστηριότητα.

Τη διαθεσιμότητά σας μπορείτε να τη δηλώσετε είτε κανοντας κλικ στο αντίστοιχο κουμπί Δήλωσης Συμμετοχής που εμφανίζεται παρακάτω, είτε με απάντηση στην παρούσα επιστολή είτε τηλεφωνικά στο 210 3300010.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο ίδιο τηλέφωνο.

Γίνετε τώρα και εσείς:

Πιστοποιημένος Σύμβουλος
Επαγγελματικού Προσανατολισμού
Άριστον

Πιστοποιημένος Σύμβουλος
Μαθησιακού Προφίλ
Άριστον

Δηλώστε Συμμετοχή Δηλώστε Συμμετοχή
x

Τι θέλετε να αναζητήσετε;