Esol Banner

Greece 2.0

Η δράση «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες»

υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Νέο λογότυπο της GlobalCert

Δύναμη, Αναβάθμιση, Δημιουργικότητα & Ευελιξία

Το 2018 αποτελεί ορόσημο για την GlobalCert. Με νέα προγράμματα, διαπιστεύσεις και διεθνείς συνεργασίες, η GlobalCert με σαφέστατο προσανατολισμό στο μέλλον και στόχο τη διεθνή αναγνώριση αλλά και τη δημιουργία νέων πιστοποιήσεων & προϊόντων, δεν μπορεί παρά να δημιουργήσει ένα νέο λογότυπο που να αντικατοπτρίζει την ανάπτυξη και τα σχέδια της για νέες προοπτικές.

Με άξονες αυτά που μας χαρακτηρίζουν όπως: η δημιουργικότητα, η αξιοπιστία, η ευελιξία, η προσαρμοστικότητα στα νέα δεδομένα, η διαρκής αναβάθμιση των προϊόντων & υπηρεσιών μας και την εφαρμογή όλων των σύγχρονων τεχνολογιών στην επικοινωνία και εξυπηρέτηση του πελάτη, προχωράμε μπροστά. Οι αρετές και αξίες της εταιρικής μας προσωπικότητας είναι αυτές οι οποίες ενέπνευσαν την ανανέωση της εταιρικής μας ταυτότητας.


GlobalCert


Είμαστε βέβαιοι ότι θα αγκαλιάσετε το νέο μας λογότυπο και την νέα εταιρική μας ταυτότητα με την ίδια αναγνώριση και εκτίμηση που μας περιβάλλετε έως σήμερα. Από την πλευρά μας ως GlobalCert σας διαβεβαιώνουμε και δεσμευόμαστε πως δεν θα σταματήσουμε να εξελισσόμαστε, να αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα παροχής υπηρεσιών, νέες αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις και νέα προϊόντα, ως συνεχώς αναπτυσσόμενος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σύντομα θα σας παρουσιάσουμε το όραμά μας καθώς και τις νέες προτάσεις μας ώστε εσείς οι στρατηγικοί συνεργάτες μας να αποτελέσετε την ισχυρή δύναμη στον χώρο της πιστοποιημένης εκπαίδευσης και κατάρτισης!

x

Τι θέλετε να αναζητήσετε;