Esol Banner

Greece 2.0

Η δράση «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες»

υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Voucher 30-49

Η GlobalCert συνδυάζοντας άρτια την τεχνογνωσία με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής απλοποιεί και αυτοματοποιεί τις διαδικασίες για την υλοποίηση όλων των απαιτήσεων των ΚΔΒΜ

Η δυναμική πορεία της GlobalCert σε διεθνές επίπεδο, με οδηγό την εμπειρία και τη διορατικότητα, κατανοεί σε βάθος τις ανάγκες της επιχείρησής σας για το πρόγραμμα Voucher 30-49 και σας παρέχει όλες τις πιστοποιήσεις των επαγγελματικών αντικειμένων κατά

  • ΕΛΟΤ/ΕΝ ISO: 17024

καθώς και τις Πιστοποιήσεις κατά

  • ΕΛΟΤ/ΕΝ ISO: 17021 (ISO:9001- ISO:27001- ISO:27701).


Επιπλέον η GlobalCert προσφέρει στους συνεργάτες της:

  • Α. Ολοκληρωμένο Σύστημα Τήλε-κατάρτισης (Ο.Σ.Τ.Κ.)

  • Β. Ολοκληρωμένο Σύστημα Συμβουλευτικής (Ο.Σ.Σ.)

Με την δυνατότητα διασύνδεσης με όλα τα Πληροφορικά Σύστηματα Διοικητικής Υποστήριξης

Η GlobalCert συνδυάζοντας άρτια την τεχνογνωσία με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής απλοποιεί και αυτοματοποιεί τις διαδικασίες για την υλοποίηση όλων των απαιτήσεων των ΚΔΒΜ.

Το άριστο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της GlobalCert μαζί με τους αξιόλογους συνεργάτες της, τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, έχουν καταφέρει να συνθέσουν την πιο δυνατή και επιτυχημένη ομάδα της Ελληνικής αγοράς.

Με προοπτική και σταθερά καινοτόμο πνεύμα η GlobalCert, έχει εξελιχθεί στον πιο αξιόπιστο συνεργάτη, έχοντας στο ενεργητικό της πλέον του 50% της αγοράς των ΚΔΒΜ.

Η GlobalCert παρέχει άμεση ενημέρωση και λύσεις σε όλες τις εξελίξεις του κλάδου καθώς και όλα τα εχέγγυα για έναν σωστό και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό.

Ελάτε στην ομάδα μας. Μαζί μπορούμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και να δώσουμε τις λύσεις που οδηγούν στην επιτυχία.

x

Τι θέλετε να αναζητήσετε;