Esol Banner

Greece 2.0

Η δράση «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες»

υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

NOCN και KAE Λαύριο «βάζουν τρίποντο» στην Πιστοποίηση Αγγλικών

Ο κορυφαίος Φορέας Πιστοποίησης GlobalCert και αποκλειστικός αντιπρόσωπος του NOCN Πιστοποιητικού Αγγλικών στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό και το ομαδικό πνεύμα με τη σύναψη χορηγικής συνεργασίας με την ΚΑΕ Λαύριο – Megabolt.

Το μπάσκετ προάγει τόσο τη σωματική όσο και την πνευματική υγεία των νέων ενισχύοντας την αντίληψη, την κρίση, την επινοητικότητα αλλά και την ικανότητα να ανταπεξέλθουν και να ξεπεράσουν τυχόν δυσκολίες. Ένα ομαδικό άθλημα όπως το μπάσκετ καλλιεργεί και προάγει το ήθος, το ομαδικό πνεύμα, την οργάνωση και τον στρατηγικό σχεδιασμό για την επίτευξη του κοινού στόχου. Η GlobalCert «παίζοντας» ομαδικά, σε αποκλειστική συνεργασία με το NOCN, το μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης στη Μ. Βρετανία «έβαλε τρίποντο» και αποτελεί πλέον την 1η επιλογή για την απόκτηση πιστοποιητικού Αγγλικών στην Ελλάδα. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Εξετάσεις: 28 Μαΐου 2022

Εγγραφές έως 30 Μαρτίου 2022

Πληροφορίες εγγραφών 210 3300010 & www.examsesol.gr


Video

x

Τι θέλετε να αναζητήσετε;