Esol Banner

Greece 2.0

Η δράση «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες»

υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Digital Productivity Skills - Αποκλειστικά με την GlobalCert

E-learning Courses - Ασύγχρονη Εκπαίδευση στα Ελληνικά

 

Ο Διεθνής Φορέας Πιστοποίησης Ανθρωπίνου Δυναμικού GlobalCert συνεχίζει την ανοδική του πορεία και δημιουργεί για εσάς μια νέα επαγγελματική προοπτική.

To Global Intermediate και το Global Office Expert αναγνωρίστηκαν ως επάξια και ικανά να οδηγήσουν όλους τους κατόχους τους, στην απόκτηση ενός επιπλέον πιστοποιητικού, χρήσιμο για την επαγγελματική σταδιοδρομία των καταρτιζόμενων, αναγνωρισμένο τόσο από το Ofqual όσο και παγκοσμίως.

Η GlobalCert είναι ο μοναδικός φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα που σε αποκλειστική συνεργασία με τον Βρετανικό Φορέα Πιστοποίησης NOCN, προσφέρει:

E-learning Courses

Ασύγχρονη Εκπαίδευση στα Ελληνικά

 

NOCN Level 2 Certificate in Digital Productivity Skills

Ο εκπαιδευόμενος αποκτά βασικές δεξιότητες πληροφορικής & χρήσης Η/Υ (Word - Excel - Internet) καθώς και βασικές γνώσεις management με σκοπό να συμβάλλει στη βελτίωση της παραγωγικότητας σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον και να αναβαθμίσει το βιογραφικό του.

Αποκτά 2 Πιστοποιήσεις

  • 1. Πιστοποιητικό NOCN Level 2 Certificate in Digital Productivity Skills,
    Αναγνωρισμένο από Ofqual με 13 credits
     
  • 2. Πιστοποιητικό Global Intermediate - Βασικές γνώσεις πληροφορικής και χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών, Αναγνωρισμένο από ΕΟΠΠΕΠ και αποδεκτό από ΑΣΕΠ για πρόσληψη στο δημόσιο.

Το NOCN είναι ο μοναδικός φορέας πιστοποίησης με ιδιαίτερη προσήλωση και έμφαση στη Βελτίωση της Παραγωγικότητας μέσω των ψηφιακών δεξιοτήτων και του management.

NOCN Level 3 Award in Digital Productivity Skills

Ο εκπαιδευόμενος αποκτά προχωρημένες δεξιότητες πληροφορικής και χρήσης Η/Υ (Word – Excel - Internet) καθώς και προχωρημένες γνώσεις management με σκοπό να συμβάλλει στη βελτίωση της παραγωγικότητας σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον και να αναβαθμίσει το βιογραφικό του.

Αποκτά 2 Πιστοποιήσεις

  • 1. Πιστοποιητικό NOCN Level 3 Award in Digital Productivity Skills,
    Αναγνωρισμένο από Ofqual με 10 credits
     
  • 2. Πιστοποιητικό Global Office Expert (Word, Excel, Internet) – Προχωρημένες γνώσεις πληροφορικής και χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών, Αναγνωρισμένο από ΕΟΠΠΕΠ και αποδεκτό από ΑΣΕΠ για πρόσληψη στο δημόσιο.

 

Οφέλη για εσάς:

  • Αποκτάτε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
    Διαφοροποιήστε από τον ανταγωνισμό προσφέροντας στους σπουδαστές σας τη δυνατότητα να αποκτήσουν 2 πιστοποιήσεις.
     
  • Αξιοποιείτε το πελατολόγιό σας.
    • Όσοι σπουδαστές σας έχουν ήδη πιστοποιητικό Global Intermediate παρακολουθώντας ένα μόνο on-line μάθημα “Introduction to Productive Thinking Skills”, τους προσφέρετε τη δυνατότητα να αποκτήσουν NOCN Level 2 Certificate in Digital Productivity Skills, αναγνωρισμένο από το Ofqual της Μ. Βρετανίας αλλά και παγκοσμίως και να αναβαθμίσουν το βιογραφικό τους.
       
    • Όσοι σπουδαστές έχουν ολοκληρώσει το Global Intermediate, παρακολουθώντας σε εσάς ή μέσω e-learning, το προχωρημένο επίπεδο Word & Excel του Global Office Expert καθώς και ένα μόνο on-line μάθημα “Productivity Thinking Skills”, αποκτούν NOCN Level 3 Award in Digital Productivity Skills Αναγνωρισμένο από το Ofqual και παγκοσμίως.

Ακόμα και σε περιόδους κρίσης δημιουργούνται ευκαιρίες σε αυτούς που μπορούν να δουν και να αφουγκραστούν το μέλλον. Ας αδράξουμε λοιπόν αυτή την ευκαιρία και μαζί, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε η εκπαίδευση και η πιστοποίηση να αποτελέσουν και πάλι τον μοχλό ανάπτυξης.

Άλλωστε σε κάθε περίπτωση η εκπαίδευση δεν μπορεί να σταματήσει ποτέ να φωτίζει το δρόμο και τις καρδιές των ανθρώπων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 3300010.

x

Τι θέλετε να αναζητήσετε;