Esol Banner

Greece 2.0

Η δράση «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες»

υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Πιστοποιήσεις Συμβούλων Ariston

Νέες Επαγγελματικές Προοπτικές

Πιστοποιήσεις Συμβούλων Ariston

Όταν η γνώση, η εμπειρία και η αγάπη για το άριστο ψυχομετρικό εργαλείο συναντά την αξιοπιστία και το κύρος μιας κορυφαίας πιστοποίησης, τότε η εκπαιδευτική εμπειρία αποκτά νέα υπόσταση και αξία κατοχυρώνοντας τις γνώσεις του εκπαιδευόμενου.

Η Ariston Psychometrics μετρώντας χρόνια εμπειρίας και πρωτοπορίας στο χώρο των ψυχομετρικών εργαλείων αρχίζει μια νέα συνεργασία με την GlobalCert, έναν από τους μεγαλύτερους, αναγνωρισμένους και αξιόπιστους φορείς πιστοποίησης με διεθνές κύρος.

Η Ariston Psychometrics και η GlobalCert ενώνουν τις δυνάμεις τους και με γνώμονα την άριστη ποιότητα και την αξιοπιστία, διεξάγουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και πιστοποίηση καθιστώντας τον Πιστοποιημένο Σύμβουλο Άριστον ανταγωνιστικό στην αγορά εργασίας.

Επιπλέον, η έγκριση των προγραμμάτων εκπαίδευσης και η έκδοση των πιστοποιητικών από τον Οργανισμό NOCN, έναν από τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους φορείς πιστοποίησης της Μεγάλης Βρετανίας με διεθνή παρουσία και αναγνώριση, ενισχύει την αξία, το κύρος και την αναγνωρισιμότητα των προσφερόμενων πιστοποιητικών.

Εμπιστεύσου τους καλύτερους και Γίνε:

x

Τι θέλετε να αναζητήσετε;