Ποιοι Είμαστε

... τα πρώτα βήματα των ανθρώπων της GlobalCert ξεκινούν 40 χρόνια πριν διαγράφοντας μια μεγάλη πορεία με εμπειρίες και επιτεύγματα που βασίζονται πάντα στο ήθος και στην ποιότητα.

Η GlobalCert είναι αναγνωρισμένος Φορέας Πιστοποίησης με συνεχή και εδραιωμένη παρουσία. Η πολυετής έρευνα και εμπειρία στον χώρο της πιστοποίησης, έχει καταστήσει την GlobalCert έναν από τους πιο μεγάλους και αξιόπιστους φορείς με διεθνές κύρος.

Δραστηριοποιείται ήδη σε πολλές χώρες και έχει δημιουργήσει ισχυρές συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό με Πανεπιστήμια καθώς και με διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης. Έχει εκδώσει εκατοντάδες χιλιάδες αναγνωρισμένα πιστοποιητικά επισφραγίζοντας μία διαδρομή που την διακρίνει η αξιοπιστία, η ποιότητα και η διαφάνεια.

Η GlobalCert είναι ένας ζωντανός οργανισμός ο οποίος μεγαλώνει, ωριμάζει, και εξελίσσεται. Βλέπει μπροστά, αξιοποιεί τις ευκαιρίες και αντιμετωπίζει τις προκλήσεις με μια δυνατή ομάδα από ανθρώπους που μπορούν να μοιράζονται το όραμά της.

Με σεβασμό στο έργο και τις φιλοδοξίες σας, όραμά μας είναι να είμαστε οι αρωγοί στην επίτευξη των επιχειρηματικών σας σχεδίων.

Στόχος όλων των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών είναι η εξέλιξη, η πρόοδος, η κορυφή.

Στην κορυφή είμαστε όλοι ISOi και εμείς στην GlobalCert θα σας οδηγήσουμε με ασφάλεια εκεί.

 

Με εκτίμηση

Η Ομάδα της GlobalCert

Πιστοποιήσεις Συστημάτων ISO

Online Σεμινάρια

x

Τι θέλετε να αναζητήσετε;