Esol Banner

Greece 2.0

Η δράση «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες»

υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Επιτηρητών

Ενταχθείτε στο Μητρώο Επιτηρητών της Global Cert

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Επιτηρητών

Για να ενταχθείτε στο Μητρώο Επιτηρητών της GlobalCert θα πρέπει να διαθέτετε πτυχίο από ανώτερο ή/και ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής αλλά και από ΙΕΚ (δημόσιο ή ιδιωτικό). Εφόσον καλύπτεται η παραπάνω προϋπόθεση, μπορείτε να υποβάλλετε «Αίτηση Επιλογής» προς την GlobalCert.

Πρέπει να σημειωθεί, ότι αξιολογείται θετικά η όποια επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της Πληροφορικής και γενικά στον τομέα της εκπαίδευσης. Τέλος, θετική αξιολόγηση λαμβάνει και η συμμετοχή του υποψήφιου επιτηρητή σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, συνεχιζόμενης εκπαίδευσης καθώς και η παρακολούθηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων στον τομέα της Πληροφορικής.

Για να γίνετε και εσείς πιστοποιημένος επιτηρητής της GlobalCert μπορείτε να αποστείλετε την «Αίτηση Επιλογής» συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη στο email στο epitirites@globalcert.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Μητρώο Επιτηρητών της GlobalCert και τις διαδικασίες για να γίνετε επιτηρητής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την GlobalCert στο τηλέφωνο 210 3300010 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να σας καλέσει ένας εκπρόσωπός μας.


Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος


Όνομα

Email

Τηλέφωνο

Νομοί Ενδιαφέροντος

Μήνυμα

Ανακοινώσεις - Νέα

x

What do you want to search?