Esol Banner

Greece 2.0

Η δράση «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες»

υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Σχεδιάστε το Ψηφιακό σας Βήμα μαζί μας

Παράταση υποβολής αιτήσεων έως 31 Οκτωβρίου

Η GlobalCert βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, με στόχο την υποστήριξη, την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των συνεργατών της για τα νέα δεδομένα αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η Globalcert και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη δημιουργία επενδυτικών σχεδίων, για τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων στο πλαίσιο προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Βλέποντας προς το μέλλον, σχεδιάζουμε το νέο Ψηφιακό σας Βήμα προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες για την υποβολή των προτάσεών σας για χρηματοδότηση με στόχο την ενίσχυση της εταιρείας σας στις ψηφιακές τεχνολογίες με την συνεργασία και την υποστήριξή μας.

Πιο συγκεκριμένα δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα συμβουλευτικών & επενδυτικών υπηρεσιών «μίας στάσης» για την συμμετοχή όσων συνεργατών μας ενδιαφέρονται και πληρούν τις προϋποθέσεις υπαγωγής τους για χρηματοδότηση από το νέο επιχειρησιακό πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία του ΕΣΠΑ 2014-2020 με στόχο την ψηφιακή αναβάθμιση επιχειρήσεων.

Η εν λόγω δράση απευθύνεται σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων και επιδοτεί επιχειρηματικά σχέδια προϋπολογισμών 5.000€ - 50.000€ μεταξύ άλλων για προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία νέων μηχανημάτων ΤΠΕ, παραμετροποίηση λογισμικού, υπηρεσίες διαδικτυακής φιλοξενίας, κοκ. Οι δαπάνες αυτές είναι επιλέξιμες από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης. Οι επιχειρήσεις καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση και φάκελο έως 31 Οκτωβρίου 16:00μμ.

Η GlobalCert, ένας κορυφαίος οργανισμός με εξειδίκευση στην πιστοποίηση έχει δημιουργήσει ισχυρές συνεργασίες στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών με σκοπό την υποστήριξη και ανάπτυξη του έργου σας. Το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών της Globalcert τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς μας δίνει τη δυνατότητα να σας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συμβουλευτικών υπηρεσιών μίας στάσης που καλύπτει την σύνταξη του φακέλου χρηματοδότησης, την υποβολή, την παρακολούθηση της πορείας και της υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της GlobalCert είναι στην διάθεση σας
για το επόμενο Ψηφιακό σας Βήμα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τo πρόγραμμα Ψηφιακό Bήμα,
και τις υπηρεσίες μίας στάσης της GlobalCert
επικοινωνήστε μαζί μας: 210 33 000 10

x

What do you want to search?