Esol Banner

Greece 2.0

Η δράση «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες»

υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Online Proctoring Εξετάσεις από την GlobalCert

Μια νέα εμπειρία επιτήρησης των εξετάσεων πιστοποίησης βρίσκεται μπροστά σας...

Ο κόσμος μας αλλάζει... και το μέλλον προστάζει να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να γίνουμε αρωγοί της ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η GlobalCert, μπαίνει δυναμικά στην παγκόσμια αγορά μέσα από μία πρωτοποριακή διαδικασία εξέτασης και πιστοποίησης. Διασφαλίζει την αξιοπιστία των πιστοποιητικών που χορηγεί και μέσω της τήλε-επιτήρησης, On line Proctoring.

Επίσημα πλέον, πιστοποιημένοι για το On line Proctoring από το Ε.ΣΥ.Δ (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης), η GlobalCert σας δίνει τη δυνατότητα να το επιλέξετε.

Αυτή η νέα εξεταστική εμπειρία σας προσφέρει τη δυνατότητα να διενεργείτε εξετάσεις για τους εκπαιδευόμενούς σας οπουδήποτε και αν βρίσκονται.

Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

και ανακαλύψτε πως μπορούν οι υποψήφιοί σας να πιστοποιήσουν με ασφάλεια τις γνώσεις τους αποκτώντας ένα πιστοποιητικό με διεθνή αναγνώριση.

Με εκτίμηση,

Η Ομάδα της GlobalCert

x

Τι θέλετε να αναζητήσετε;