Esol Banner

Greece 2.0

Η δράση «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες»

υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Εξ' αποστάσεως Σεμινάριο

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Εξ' αποστάσεως Σεμινάριο

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την έναρξη εξ’ αποστάσεως σεμιναρίου με τίτλο «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Εκπαιδευτικής Ρομποτικής» το οποίο θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Ιανουαρίου 2020.

Μέθοδος Διδασκαλίας: Σύγχρονη και Ασύγχρονη Εξ αποστάσεως Εκπαίδευση
Κόστος εκπαίδευσης
και πιστοποίησης:
230€
Στόχος εκπαίδευσης: Η επιμόρφωση των εκπαιδευτών για τη διδασκαλία της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής σύμφωνα με τη φιλοσοφία του STEM.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί μέσω ειδικής πλατφόρμας σύγχρονης τηλεκπαίδευσης και περιλαμβάνει τρείς (3) φάσεις:

Α) Θεωρητικό υπόβαθρο και παρουσίαση ενός πρότυπου σχεδιασμού μαθήματος με εργαλείο την Εκπαιδευτική Ρομποτική (Προγραμματισμένης διάρκειας 6 ωρών).

Β) Training session - Mentoring, (Προγραμματισμένης διάρκειας 1 ώρας 30 λεπτών, για κάθε ομάδα εκπαιδευόμενων)

Γ) Διαδικασία συμμετοχής σε εξετάσεις για την απόκτηση Πιστοποιητικού ΕΣΥΔ «Εκπαιδευτή Εκπαιδευτικής Ρομποτικής».

Για τη συμμετοχή και την προετοιμασία στις εξετάσεις πιστοποίησης Εκπαιδευτή Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, παρέχεται ηλεκτρονική πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης (e-class - Υλικό μελέτης εκτιμώμενης διάρκειας, 10 ωρών), όπου θα περιέχει όλες τις απαραίτητες σημειώσεις, για την κατάκτηση και εμβάθυνση των γνώσεων που αποκτήθηκαν μέσω του θεωρητικού σεμιναρίου και του mentoring και τεστ εξάσκησης με τη μορφή ερωτήσεων (επαναλαμβάνεται όσες φορές επιθυμεί ο εκπαιδευόμενος).

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα του Σεμιναρίου

 ΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ 

Για πληροφορίες και εγγραφές για το Σεμινάριο «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Εκπαιδευτικής Ρομποτικής» συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο

 Φόρμα Συμμετοχής 

ή επικοινωνήστε μαζί μας στο

210 3300010

Προθεσμία εγγραφής έως Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

x

Τι θέλετε να αναζητήσετε;