Esol Banner

Greece 2.0

Η δράση «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες»

υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Νέες Επαγγελματικές Προοπτικές

Πιστοποιήσεις Συμβούλων Ariston

 

Η GlobalCert και η Ariston Psychometrics ενώνουν τις δυνάμεις τους με κοινό στόχο και όραμα την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Η GlobalCert σε συνεργασία με την Ariston Psychometrics σας δίνουν τη δυνατότητα να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες προσφέροντας στους εκπαιδευόμενούς σας ουσιαστική βοήθεια στην εκπαιδευτική-μαθησιακή διαδικασία αλλά και στην επαγγελματική τους κατεύθυνση.

Ψυχομετρική Σειρά Ariston

Η ψυχομετρική σειρά Ariston αποτελεί ένα μοναδικό, αξιόπιστο, έμπειρο σύστημα (Expert system) συνδυαστικής ανάλυσης ικανοτήτων, δεξιοτήτων και προσωπικότητας, παρέχοντας τη δυνατότητα στον εξεταζόμενο να διερευνήσει το «Γνώθι σ ’αυτόν». Το πρωτοποριακό αυτό ολοκληρωμένο (Integrated) έμπειρο σύστημα, το οποίο αξιοποιεί εξελιγμένους κανόνες, προχωρημένα μαθηματικά μοντέλα και σταθμίσεις (Norms), στηρίζεται σε ερευνητικά αποτελέσματα που χρηματοδοτήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Υπουργείο Ανάπτυξης. Βασίζεται σε επιστημονικές μελέτες και έρευνες πλέον των 35 ετών. Προσφέρει εξειδικευμένες συστοιχίες (συνδυασμοί 30 διαφορετικών test) που περιλαμβάνουν 10 διαφορετικούς βαθμούς αλήθειας-εγκυρότητας των απαντήσεων που δίνει ο εξεταζόμενος.

Ariston Learning Styles - Ψυχομετρικό Εργαλείο Μάθησης

(Για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου & Λυκείου)

Αποτελεί ένα ψυχομετρικό εργαλείο διάγνωσης του μαθησιακού προφίλ των μαθητών σας. Μέσω του έμπειρου συστήματος ανάλυσης και ποσοτικοποίησης των δυνατοτήτων των μαθητών, ερευνώνται τα εγκεφαλικά ημισφαίρια, οι μαθησιακοί τύποι και οι μαθησιακές ικανότητες-δεξιότητες. Πρόκειται για ένα εργαλείο μελέτης που θα σας λύσει τα χέρια και θα βελτιώσει σημαντικά τις επιδόσεις των μαθητών σας.


Ariston Candidates - Test Επαγγελματικού Προσανατολισμού

(Για μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου & Απόφοιτους Λυκείου)

Η συστοιχία αυτή είναι σχεδιασμένη για επαγγελματικό προσανατολισμό. Αναλύει σε βάθος τις κλίσεις, τις ικανότητες, τις δεξιότητες του υποψηφίου και συσχετίζει την εργασιακή του προσωπικότητα σε συγκεκριμένες Πανεπιστημιακές Ειδικότητες και αντίστοιχα Πανεπιστημιακά Τμήματα του Μηχανογραφικού Δελτίου του Υπουργείου Παιδείας καθώς και Ξένων Πανεπιστημίων. Προτείνει συγκεκριμένα Πανεπιστημιακά Τμήματα που ταιριάζουν στους μαθητές-εκπαιδευόμενούς σας.


Η GlobalCert και η Ariston Psychometrics σας παρέχουν τα παραπάνω σταθμισμένα ψυχομετρικά test και ταυτόχρονα σας προσφέρουν και μία νέα επαγγελματική προοπτική.

 

Μπορείτε τώρα να γίνετε και εσείς:

 

Πιστοποιημένος Σύμβουλος
Επαγγελματικού Προσανατολισμού
Άριστον

Πιστοποιημένος Σύμβουλος
Μαθησιακού Προφίλ
Άριστον

 

Η GlobalCert και η Ariston Psychometrics, σας εκπαιδεύουν και σας πιστοποιούν δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ερμηνεύετε και να αναλύετε τα αποτελέσματά των ψυχομετρικών test των εκπαιδευόμενών σας.

Επιπλέον, η έγκριση των προγραμμάτων εκπαίδευσης και η έκδοση των πιστοποιητικών από το NOCN, έναν από τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους φορείς πιστοποίησης της Μεγάλης Βρετανίας με διεθνή παρουσία και αναγνώριση, ενισχύει την αξία, το κύρος και την αναγνωρισιμότητα των προσφερόμενων πιστοποιητικών.

Τα test βασίζονται σε θεωρία και πρακτική τελευταίας τεχνολογίας τεκμηριωμένη στα διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Το λογισμικό καταγράφει τις απαντήσεις του ατόμου σε πραγματικό χρόνο, τις αναλύει και παράγει μια έκθεση χωρίς ανθρώπινη (συμβουλευτική) παρέμβαση που αποτελεί τη βάση για τη λήψη αποφάσεων και παροχή συμβουλών.

Το test πραγματοποιείται σε υπολογιστή όπου ο εκπαιδευόμενος καλείται να απαντήσει σε μια σειρά από καθορισμένες ερωτήσεις σχετικά με:

  • δραστηριότητες,
  • προτιμήσεις,
  • πνευματική εργασία,
  • πεποιθήσεις,
  • αξίες,
  • κίνητρα,
  • λογική συλλογιστική,
  • λεκτική, αριθμητική και μηχανική συλλογιστική

Μόλις απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις, ένα εξειδικευμένο σύστημα λογισμικού, αναλαμβάνει και προχωρά στην ανάλυση των απαντήσεων χρησιμοποιώντας σύγχρονες ψυχομετρικές και στατιστικές μεθόδους, ταξινομώντας στην πράξη την προσωπικότητα του εκπαιδευόμενου.

Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση και πιστοποίηση είστε πλέον Πιστοποιημένος Σύμβουλος Ariston ικανός να ερμηνεύσει και να αναλύσει τα αποτελέσματα της έκθεσης του ψυχομετρικού test που έχει επιλέξει ο εκπαιδευόμενός σας.

 

Μοναδικά Πλεονεκτήματα & Οφέλη
για τους Πιστοποιημένους Συμβούλους Ariston

 
  • Η φιλοσοφία της εκπαιδευτικής διαδικασίας του κέντρου σας αλλάζει, γίνεται ακόμα πιο μαθητοκεντρική αντιμετωπίζοντας τον κάθε εκπαιδευόμενο ξεχωριστά ως μοναδική προσωπικότητα. Εστιάζοντας στον τρόπο που ο κάθε εκπαιδευόμενος μαθαίνει καλύτερα, αλλά και ποιες είναι οι πραγματικές του δεξιότητες και ταλέντα, τον βοηθάτε να ενεργοποιήσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του και να πετύχει τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς του στόχους.
  • Πραγματοποιείτε συνεδρίες με κάθε εκπαιδευόμενο μετά τη χορήγηση του ψυχομετρικού τεστ που θα επιλέξει. Ο ρόλος σας ως Σύμβουλος είναι να βοηθήσετε τον εκπαιδευόμενο να ανακαλύψει τις τεχνικές διαβάσματος που του ταιριάζουν ή τις κλίσεις και τις ικανότητες που θα τον οδηγήσουν να ακολουθήσει τις σπουδές και το επάγγελμα που θα του διασφαλίσει μια επιτυχημένη καριέρα.
  • Αναβαθμίζετε το εκπαιδευτικό σας κέντρο, προσφέροντας ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές εκπαιδευτικές υπηρεσίες στους εκπαιδευόμενούς σας.
  • Προσφέρετε πραγματικές λύσεις τόσο στους μαθητές σας, όσο και στους γονείς τους. Δίνετε συμβουλές για τον τρόπο διαβάσματος που ταιριάζει στον κάθε εκπαιδευόμενο καθώς και για τις δεξιότητές του, ώστε να επιλέξει το επάγγελμα που θα τον οδηγήσει σε μια επιτυχημένη σταδιοδρομία.
  • Διευρύνετε τις εκπαιδευτικές σας δραστηριότητες και αποκτάτε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα διαφοροποιώντας το δικό σας κέντρο από τον ανταγωνισμό.
  • Έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε όχι μόνο το υπάρχον μαθητικό σας δυναμικό, αλλά και τους αποφοίτους σας.
  • Έχετε τη δυνατότητα να προσελκύσετε νέο μαθητικό δυναμικό προσφέροντας μια επιπλέον υπηρεσία.
 

Τα ψυχομετρικά τεστ Άριστον απευθύνονται σε όλους τους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς που έχουν μαθητικό δυναμικό. Ανεξαρτήτως του αντικειμένου του δικού σας εκπαιδευτικού οργανισμού μπορείτε να παρέχετε τα ψυχομετρικά τεστ Άριστον δεδομένου ότι όλοι οι μαθητές, οι απόφοιτοι αλλά και οι επαγγελματίες έχουν δικαίωμα να προσδιορίσουν αλλά και να επαναπροσδιορίσουν με επιτυχία τις επαγγελματικές τους επιλογές.

Το δικαίωμα στην επιλογή άλλωστε δεν έχει ηλικία!!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε επικοινωνήστε μαζί μας στο: 210 3300010

x

Τι θέλετε να αναζητήσετε;