Esol Banner

Greece 2.0

Η δράση «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες»

υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Πιστοποιημένος Σύμβουλος Αθλητικής Προσωπικότητας

Ψυχομετρικό Εργαλείο Αθλητικής Υποστήριξης

Πιστοποιημένος Σύμβουλος Αθλητικής Προσωπικότητας

Η GlobalCert και η Ariston Psychometrics ενώνουν τις δυνάμεις τους με κοινό στόχο και όραμα την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Όταν η άριστη εκπαίδευση ολοκληρώνεται και επισφραγίζεται από μια κορυφαία πιστοποίηση, τότε η εκπαιδευτική διαδικασία έχει πετύχει το στόχο της. Ο εκπαιδευόμενος είναι πλέον ικανός να εφαρμόσει με επιτυχία τις γνώσεις που αποκόμισε στην αγορά εργασίας και να ξεχωρίσει.

Η GlobalCert σε συνεργασία με την Ariston Psychometrics σας δίνουν τη δυνατότητα να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες προσφέροντας στους μαθητές και σπουδαστές σας ουσιαστική βοήθεια στην εκπαιδευτική-μαθησιακή διαδικασία αλλά και στην επαγγελματική τους κατεύθυνση.

Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση και πιστοποίηση είστε πλέον Πιστοποιημένος Σύμβουλος Άριστον. Θα μπορείτε να προσφέρεται στο κέντρο σας τα αντίστοιχα σταθμισμένα ψυχομετρικά Ariston Test και θα είστε ικανοί να ερμηνεύετε και να αναλύετε τα αποτελέσματά τους, στους μαθητές ή σπουδαστές σας.

Η έγκριση των παραπάνω προγραμμάτων εκπαίδευσης καθώς και η έκδοση των πιστοποιητικών από το NOCN, έναν από τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους φορείς πιστοποίησης της Μεγάλης Βρετανίας με διεθνή παρουσία και αναγνώριση, ενισχύει την αξία, το κύρος και την αναγνωρισιμότητα των προσφερόμενων πιστοποιητικών.

Εμπιστεύσου τους καλύτερους
και Γίνε:


Πιστοποιημένος Σύμβουλος
Αθλητικής Προσωπικότητας
Ariston


Δηλώστε συμμετοχή



Μοναδικά Πλεονεκτήματα & Οφέλη για τους Πιστοποιημένους Συμβούλους Ariston των κέντρων-συνεργατών μας

  • Η φιλοσοφία της εκπαιδευτικής διαδικασίας του κέντρου σας αλλάζει, γίνεται ακόμα πιο μαθητοκεντρική αντιμετωπίζοντας τον κάθε μαθητή-εκπαιδευόμενο ξεχωριστά ως μοναδική προσωπικότητα. Εστιάζοντας στον τρόπο που ο κάθε μαθητής μαθαίνει καλύτερα, αλλά και ποιες είναι οι πραγματικές του δεξιότητες και ταλέντα, τον βοηθάτε να ενεργοποιήσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του και να πετύχει τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς του στόχους.
  • Πραγματοποιείτε συνεδρίες με κάθε μαθητή- εκπαιδευόμενο μετά τη χορήγηση του ψυχομετρικού τεστ που θα επιλέξει. Ο ρόλος σας ως Σύμβουλος είναι να βοηθήσετε τον μαθητή να ανακαλύψει τις τεχνικές διαβάσματος που του ταιριάζουν ή τις κλίσεις και τις ικανότητες που θα τον οδηγήσουν να ακολουθήσει τις σπουδές και το επάγγελμα που θα του διασφαλίσει μια επιτυχημένη καριέρα.
  • Αναβαθμίζετε το εκπαιδευτικό σας κέντρο, προσφέροντας ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές εκπαιδευτικές υπηρεσίες στους μαθητές- σπουδαστές σας.
  • Προσφέρετε πραγματικές λύσεις τόσο στους μαθητές σας, όσο και στους γονείς τους. Δίνεται συμβουλές για τον τρόπο διαβάσματος που ταιριάζει στον κάθε μαθητή καθώς και τις δεξιότητές τους ώστε να επιλέξουν το επάγγελμα που θα τους οδηγήσει σε μια επιτυχημένη σταδιοδρομία.
  • Διευρύνετε τις εκπαιδευτικές σας δραστηριότητες και αποκτάτε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα διαφοροποιώντας το δικό σας κέντρο από τον ανταγωνισμό.
  • Έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε όχι μόνο το υπάρχον μαθητικό σας δυναμικό, αλλά και τους αποφοίτους σας.
  • Έχετε τη δυνατότητα να προσελκύσετε νέο μαθητικό δυναμικό προσφέροντας μια επιπλέον υπηρεσία.

Η ψυχομετρική σειρά Ariston αποτελεί ένα μοναδικό, αξιόπιστο, έμπειρο σύστημα (Expert system) συνδυαστικής ανάλυσης ικανοτήτων, δεξιοτήτων και προσωπικότητας, παρέχοντας τη δυνατότητα στον εξεταζόμενο να διερευνήσει το «Γνώθι σ ’αυτόν». Το πρωτοποριακό αυτό ολοκληρωμένο (Integrated) έμπειρο σύστημα, το οποίο αξιοποιεί εξελιγμένους κανόνες, προχωρημένα μαθηματικά μοντέλα και σταθμίσεις (Norms), στηρίζεται σε ερευνητικά αποτελέσματα που χρηματοδοτήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Υπουργείο Ανάπτυξης. Βασίζεται σε επιστημονικές μελέτες και έρευνες πλέον των 35 ετών. Προσφέρει εξειδικευμένες συστοιχίες (συνδυασμοί 30 διαφορετικών test) που περιλαμβάνουν 10 διαφορετικούς βαθμούς αλήθειας-εγκυρότητας των απαντήσεων που δίνει ο εξεταζόμενος.


Ariston Athletes

Συχνά η απόδοση των αθλητών στον αγωνιστικό στίβο υπολείπεται των βιολογικών ικανοτήτων, της εκπαίδευσης που έχουν λάβει και της προσπάθειας που έχουν καταβάλει. Οι προπονητές, οι φίλαθλοι, η οικογένειά τους αλλά και οι ίδιοι οι αθλητές αντιλαμβάνονται πως δεν αποδίδουν το μέγιστο με αποτέλεσμα να απογοητεύονται. Τις περισσότερες φορές η διαφορά προσπάθειας - απόδοσης οφείλεται σε ψυχολογικούς παράγοντες. Οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους μέσα από ψυχολογική υποστήριξη, ώστε να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν την προπόνηση, το αγωνιστικό περιβάλλον, την αποτυχία, την επιτυχία, τις δυσκολίες και ένα πλήθος άλλων παραγόντων που επιδρούν στην ψυχολογία τους.

Το Ariston Athletes είναι ένα ψυχομετρικό εργαλείο ανάλυσης της αθλητικής προσωπικότητας το οποίο μας δίνει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τομείς που επηρεάζουν έντονα την αθλητική δραστηριότητα και επίδοση. Έτσι ο αθλητής, ο προπονητής και ο αθλητικός ψυχολόγος μπορούν να κατευθύνουν τις προσπάθειές τους πιο αποτελεσματικά έχοντας γνώση των σημείων στα οποία πρέπει να εστιάσουν περισσότερο με σκοπό το βέλτιστο της απόδοσης.

Το Ariston Athletes αποτελεί μια συστοιχία (συνδυασμό) τεστ επιλεγμένα για κάθε ολυμπιακό άθλημα - αγώνισμα, τα οποία εξετάζουν τις ικανότητες και τα γνωρίσματα προσωπικότητας που απαιτεί το συγκεκριμένο άθλημα.

Διαδικασία

1. Ο αθλητής απαντά σε μια σειρά ερωτήσεων μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, χωρίς την παρέμβαση τρίτων, διασφαλίζοντας έτσι αντικειμενικά αποτελέσματα, ενώ παράλληλα οι απαντήσεις που δίνονται ελέγχονται ως προς την ειλικρίνειά τους. Οι απαντήσεις επεξεργάζονται με τη χρήση μαθηματικών και στατιστικών μοντέλων από «έμπειρο σύστημα» ηλεκτρονικού υπολογιστή.

2. Το έμπειρο σύστημα παράγει αυτόματα την αναφορά αποτελεσμάτων βάσει της οποίας πραγματοποιείται συμβουλευτική συνάντηση για την επεξήγηση των ευρημάτων στον αθλητή, ώστε να κατανοήσει πλήρως τα αποτελέσματα και να έχει μια σαφή κατεύθυνση για τα βήματα που θα τον βοηθήσουν στην μετέπειτα ανοδική πορεία του.

Σκοπός μας με το εγχείρημα αυτό, είναι να συμβάλουμε καταλυτικά στην αποδοτικότερη λειτουργία του αθλητή και κατά συνέπεια στην αναβάθμιση του Ελληνικού Αθλητισμού, θέτοντας στην υπηρεσία τους την εξειδικευμένη γνώση μας στην κατασκευή των κατάλληλων Ψυχομετρικών εργαλείων και στη στοχευμένη ανάλυση καθώς και αποτελεσματική αξιοποίηση των αποτελεσμάτων σε ατομικό επίπεδο. Το Ariston Athletes εντάσσεται στην ψυχομετρική σειρά Ariston που αποτελείται από 32 διαφορετικά τεστ τα οποία έχει κατασκευάσει η εταιρεία Ariston Psychometrics. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην έρευνα, κατασκευή κα στάθμιση ψυχομετρικών εργαλείων που χρησιμοποιούνται ευρέως από Ψυχολόγους, Ψυχιάτρους, Αθλητικούς Συλλόγους, Συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Οργανισμούς για την αξιολόγηση και επιλογή προσωπικού.

Ανακοινώσεις - Νέα

x

Τι θέλετε να αναζητήσετε;