Esol Banner

Greece 2.0

Η δράση «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες»

υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Yπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων

Ασφάλεια και τεχνογνωσία

Η GlobalCert υποστηρίζοντας το έργο σας και διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα και την αξιοπιστία της, ανταποκρίνεται ενεργά και αποτελεσματικά στις εξελίξεις και προκλήσεις της αγοράς. Στόχος μας πλέον διαχρονικός και κύριο μέλημα της Globalcert γίνεται η ανάπτυξη και ανάδειξη εξειδικευμένων επαγγελματιών με κατοχυρωμένη εκπαίδευση στην αγορά εργασίας. Η ανάγκη παράλληλα για την πιστοποίηση των επαγγελματιών αλλά και των εκπαιδευομένων γίνεται όχι απλώς απαραίτητη αλλά επιβεβλημένη, καθώς αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο απόδειξης, κατοχύρωσης και επισφράγισης των γνώσεων που έχουν αποκτηθεί .

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε την αναγνωρισμένη πιστοποίηση κατά ΕΣΥΔ: Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO), σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 17024:2012, συμβαδίζοντας με τα διεθνή πρότυπα πάντα με συνέπεια στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Η Globalcert ανταποκρίνεται και αυτή τη φορά με αμεσότητα στις ανάγκες των συνεργατών της, που όπως πάντα την περιβάλουν με την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους

Yπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων


Από 25/5/2018 που είναι υποχρεωτική η εφαρμογή τoυ Ευρωπαϊκού Κανονισμού σχετικά με τον χειρισμό και την προστασία των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων (GDPR), κομβικό ρόλο στην εφαρμογή του, είναι αυτός του Data Protection Officer (DPO) ο οποίος βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο του νέου νομικού πλαισίου.

Ο Yπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων έχει την ευθύνη για τον σχεδιασμό της στρατηγικής και την εφαρμογή των διαδικασιών για τη συμμόρφωση του οργανισμού με τις απαιτήσεις του GDPR. Είναι υπεύθυνος για την προσαρμογή του προσωπικού στις απαιτήσεις αυτού, την εκπαίδευση στην επεξεργασία δεδομένων και τη διενέργεια τακτικών ελέγχων ασφάλειας.

Η Ομάδα της GlobalCert παραμένει πάντα δίπλα σας υποστηρίζοντας ουσιαστικά τις νέες θέσεις εργασίας στον χώρο των επιχειρήσεων με σκοπό να διευρύνουμε την μέχρι τώρα συνεργασία μας για να φτάσουμε μαζί στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την πιστοποίηση Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων- ΕΣΥΔ
της GlobalCert επικοινωνήστε μαζί μας: 210 33 000 10

x

What do you want to search?