Esol Banner

Greece 2.0

Η δράση «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες»

υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Εκδήλωση - Παρουσίαση νέων πιστοποιήσεων

Eνημέρωση των νέων πιστοποιήσεων μέσω ΕΣΥΔ

Εκδήλωση - Παρουσίαση νέων πιστοποιήσεων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε η GLOBAL CERT, την Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2018, στην κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου King George - A luxury collection hotel (Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία), που ως στόχο είχε την ενημέρωση για τις νέες πιστοποιήσεις μέσω ΕΣΥΔ. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τόσο ο Πρόεδρος, κύριος Γεώργιος Τσατσαμπάς, όσο και η Γενική Διευθύντρια, κυρία Αντονέλλα Τσατσαμπά, αναφέρθηκαν στις επιτεύξεις και την δυναμική εξέλιξη που παρουσιάζει η εταιρεία.

Οι παρουσιάσεις ολοκληρώθηκαν με την Διευθύντρια του τμήματος Διαπιστεύσεων του ΕΣΥΔ, η οποία αναφέρθηκε στις ποικίλες πιστοποιήσεις που κατέχει η εταιρεία μας από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης καθώς και σε εκείνες που αναμένονται.

Η συμμετοχή του Γενικού Διευθυντή Εργασιακών Σχέσεων Υγείας και Ασφάλειας & Ένταξης στην εργασία, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ,κυρίου Αγραπιδά Κωνσταντίνου, καθώς επίσης και του Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ κυρίου Γεώργιου Kουράση, συνέβαλαν στο να ακουστούν οι προβληματισμοί και οι προτάσεις για μια νέα στρατηγική στην αγορά εργασίας, μεταφέροντας τον παλμό των επαγγελματιών αλλά και τη στρατηγική του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στα ζητήματα πιστοποίησης και της Δια Βίου Μάθησης.

Η εκδήλωση έκλεισε με το δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της εταιρεία σε όλους τους προσκεκλημένους.

Τα στελέχη του Τμήματος Ανάπτυξης Δικτύου και Πωλήσεων, ανέπτυξαν κατ’ ιδίαν συζητήσεις με εκπροσώπους Κέντρων Δια Βίου Μάθησης , για τις δυνατότητες που δίνονται μέσα απο τις νέες πιστοποιήσεις και τις προοπτικές που αυτές δημιουργούν.


Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.



Με εκτίμηση,

Ο πρόεδρος και το προσωπικό της Global Cert

x

Τι θέλετε να αναζητήσετε;